Lees hier alles over het uitbesteden van jouw zoekmachine optimalisatie

#zoekmachine

Ben jij niet goed vindbaar in Google en wil jij je SEO uitbesteden? Wij van het SEO huis weten hier alles van. Zowel kleine als hele grote bedrijven weten wij uitstekend te bedienen en zorgen voor de juiste zoekmachine optimalisatie.

SEO uitbesteden of zelf doen is eigenlijk geen moeilijke keuze als je wilt scoren in de zoekmachines. Jij bent ondernemer en je wilt daar al jouw tijd aan besteden, niet aan gepuzzel als Google weer eens een nieuw algoritme uitrolt en jouw organische bezoekers gehalveerd zijn.

Hiervoor wil je een gerenommeerd SEO bureau met de beste specialisten die jou van een goed advies voorzien. Je kunt aan ons jouw website SEO uitbesteden en dan zorgen wij voor de juiste zoekmachine optimalisatie.

Hoe werkt het uitbesteden van SEO?

Het uitbesteden van SEO is heel simpel. Je kunt ons bellen of ons contactformulier invullen en dan nemen wij contact met jou op. Allereerst zullen we jouw site bekijken en een SEO check doen zodat we weten waar we over praten. Samen met jou gaan we kijken wat er mogelijk is en welk budget ervoor nodig is. Daarna gaan we aan de slag om jou hoog in de zoekresultaten te krijgen!

De zoekmachines vinden het erg belangrijk dat er regelmatig ‘gesleuteld’ wordt aan een website. Daarom hebben wij SEO pakketten samengesteld waarbij we iedere maand werkzaamheden verrichten om voor de beste zoekmachine optimalisatie te zorgen.

We hebben de beschikking over de modernste software om jouw volledige website regelmatig te scannen. Eventuele problemen zoals gebroken links, duplicate content, 404’s, komen direct aan het licht en lossen we voor je op. Als je een website van 2 pagina’s hebt is het heel goed handmatig te controleren of je dit soort problemen hebt. Maar hoe doe je dat als je 30 of misschien wel 10.000 pagina’s hebt?

SEO uitbesteden Google
Beste keus SEO uitbesteden

Waarom zijn jullie de beste keus voor het uitbesteden van mijn SEO?

Zonder bovenaan te staan in de zoekmachines loop je als bedrijf veel leads, omzet en naamsbekendheid mis. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en al ontelbare nummer 1 posities behaald. We werken met professionele SEO specialisten en niet, zoals de meeste SEO bureaus, met studenten die nauwelijks ervaring hebben. Wij nemen jouw vindbaarheid heel serieus.

Of je nou een kleine of grote website hebt, wij worden iedere keer weer blij als wij jou de resultaten laten zien van wat we bereikt hebben. We hebben de mogelijkheid om snel op te schalen als jij ineens een enorme groei maakt met jouw bedrijf.

Het belang van SEO en SEA

De juiste strategie

Door onze ervaring in zoekmachine optimalisatie weten we precies waar we moeten beginnen. En dat is het bedenken van de juiste strategie om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen. We brengen de juiste kansen voor jou in beeld door een grondig keyword onderzoek te doen.

Deze zoektermen leggen we vast en monitoren we regelmatig om te kijken of deze nog actueel zijn en of er nog nieuwe in jouw branche zijn bijgekomen. Deze nieuwe zoekwoorden nemen we dan weer mee in de campagne. Veel werk he? Maar wij vinden het heel erg leuk!

Juiste strategie SEO
Google penalty

Pas op voor een Google penalty

Google heeft veel richtlijnen als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Sommige acties, waarvan jij denkt dat het je vindbaarheid vergroot, zijn niet toegestaan. Het manipuleren van de Google richtlijnen wordt ook wel black hat SEO genoemd.

Google kan je hier een penalty voor geven waardoor jouw bedrijf ineens kan kelderen in de zoekresultaten. Pas dus op als je de verkeerde marketing technieken gebruikt!

Wil je zelf op onderzoek hoe je website ervoor staat, dan hebben wij een pagina waar je handige gratis SEO tools kunt vinden.

“Successful SEO is not about tricking Google. It’s about PARTNERING with Google to provide the best search results for Google’s users.”

- Phil Frost -

Combineren van SEO en SEA

Naast het verzorgen van jouw SEO kunnen we ook een SEA campagne voor je doen. SEA staat voor Search Engine Advertising ofwel zoekmachine adverteren. Door het combineren van SEO en SEA heb je zowel direct als op de lange termijn resultaat.

Als je niet goed weet op welke zoekwoorden mensen zoeken kan een SEA campagne nog wel eens flink in de papieren gaan lopen. Als jij bijvoorbeeld advertentieruimte inkoopt voor het zoekwoord ‘portret fotograaf’, dan is het wel handig dat deze advertentie alleen in de omgeving van waar jij actief bent wordt getoond.

Als jij in Amsterdam werkzaam bent dan heb je weinig aan mensen uit Groningen of Maastricht die op jouw advertentie klikken. De kans dat er dan een conversie plaatsvindt is erg klein.

SEO campagne door specialist
SEA campagne door specialist

Wat kost een SEA campagne?

Een SEA campagne kost geld. Hoeveel is moeilijk te zeggen en is van vele factoren afhankelijk. Een belangrijke factor is op welk zoekwoord of zoekwoorden je in wilt kopen. Je zult begrijpen dat inkopen op ‘autoverzekering’ veel duurder is dan ‘nagelstyliste Nijmegen’. Bel of mail ons voor een indicatie wat een SEA campagne voor jou gaat kosten.

Verzorgen jullie ook internationale SEO?

Ja zeker, wij zijn gewend om met meertalige websites te werken of te bepalen wat de beste strategie is om jouw website internationaal van de grond te krijgen. We beschikken zelf over de nodige talenknobbels, dus je kunt met een gerust hart ook jouw internationale SEO uitbesteden aan de specialisten van het SEO Huis.

Internationaal SEO bureau
Meerdere talen en SEO

Is het handig om mijn website in meerdere talen te hebben?

Om te bepalen of het handig is om jouw website in meerdere talen te maken en SEO technisch te optimaliseren, moet je jezelf afvragen of andere landen tot jouw doelgroep behoren.

Kun je concurreren met andere bedrijven in de betreffende landen? Zitten de mensen daar op jouw diensten te wachten? Kun je dezelfde service verlenen als in Nederland of België? Allemaal zaken waar je over na moet denken, Uiteraard brainstormen we hier graag met je over mee.

SEO teksten schrijven

Bij zoekmachine optimalisatie krijg je ook te maken met SEO teksten schrijven. Hier is meer specifieke kennis voor nodig dan zomaar een leuk verhaal vertellen. Om goede SEO teksten te schrijven moet er eerst een keyword onderzoek worden gedaan.

Hoe vaak wordt er op een bepaald woord gezocht, hoe groot is de kans dat je er mee kan scoren en hoeveel potentiele organische bezoekers zal het je gaan brengen. Allemaal variabelen waar je rekening mee moet houden.

Wellicht vind je het zelf heel leuk om artikelen te schrijven, dan kunnen we je helpen de juiste keywords aan te reiken. Is het niet jouw ding dan kunnen wij het compleet voor jou verzorgen en maken we het een onderdeel van jouw SEO strategie.

SEO teksten schrijven