Welkom bij hét SEO bureau van Nederland en België

Bureau

Wij zijn een SEO bureau dat gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie. Wil jij meer bezoekers, zonder dat je iedere keer per klik moet betalen via Google Ads? Ons SEO bureau kan jou helpen hoger in Google te komen. Of je nu lokaal, regionaal, nationaal of internationaal in de zoekresultaten gevonden wilt worden, dan ben je bij het beste SEO bureau beland. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat voor jou de beste SEO strategie is. We gaan je ontzorgen, we nemen je alles uit handen zodat jij je alleen nog maar op het runnen van jouw bedrijf hoeft te richten.

Waarom het SEO Huis als jouw SEO Bureau?

Wij werken met korte lijnen en zijn heel transparant naar onze klant. Klanten kunnen altijd met ons bureau bellen, mailen of appen voor SEO vragen, of je nu de CEO van Shell bent of de bakker bij ons om de hoek, we maken graag tijd voor jou! Hier enkele voordelen op een rij:

– Betrouwbaar SEO bureau dat eerlijk werkt

– Geeft het juiste advies, ook als we niks voor je kunnen betekenen

– Betaalbaar en zonder fratsen

– Geen moeilijke contracten

– Altijd resultaat

– Geen uurtje factuurtje

– Gedreven SEO specialisten en experts voor jouw zoekmachine optimalisatie

– Gratis SEO check of website scan

– Ook het juiste bureau voor SEA (Search Engine Advertising) / Zoekmachine adverteren

SEO bureau overleg
SEO bureau tarieven berekenen

Wat kost een SEO Bureau?

Wat een SEO bureau kost is een moeilijk te beantwoorden vraag. Je kunt het vergelijken met de vraag: Wat kost een goede computer? Alles heeft te maken met wat voor jou goed betekent en wat je precies verwacht.

Om terug te keren naar de kosten van een SEO bureau; wij hebben het makkelijk en overzichtelijk voor je gemaakt met een aantal pakketten. Klik op de link voor de tarieven van onze SEO pakketten.

We hebben er al eentje beschikbaar vanaf €199,- per maand. Dit pakket is uitermate geschikt voor lokale SEO. Als jij een kapper bent in Den Haag, dan hoef jij (zeer waarschijnlijk) niet in de zoekresultaten te verschijnen bij mensen die in Groningen wonen. Ben je voor Nederland of misschien wel de Benelux importeur van exclusieve pannen, dan wil je natuurlijk niet alleen in je woonplaats gevonden worden maar in de hele Benelux. Dit vergt een andere strategie en ook meer tijd.

Zit jouw pakket er niet bij, neem dan gerust contact met ons op en we gaan specifiek voor jouw wensen een maatoplossing maken. Zo kun jij zonder onnodige hoge kosten een SEO bureau inhuren.

Sluit je nu aan bij Het SEO Huis en word ook gevonden in de zoekmachines!

- hoger in Google

Wat doet een SEO Bureau?

Een SEO bureau zorgt er kort gezegd voor dat jouw website online goed vindbaar is in de zoekresultaten van de meest gebruikte gratis zoekmachines. In Nederland wordt door 96% van de internetgebruikers gebruik gemaakt van de Google zoekmachine.

We kunnen dus wel rekening houden met andere zoekmachines maar als de focus op Nederlandse bezoekers ligt, ligt het voor de hand dat we gaan optimaliseren voor Google. Uiteraard houden we dit in de gaten als er zich een nieuwe trend voor zou gaan doen.

Wat doet een SEO bureau
Doelen SEO bureau

De doelen van ons SEO bureau zijn:

* Zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht komen met de keywords die uit het zoekwoorden onderzoek naar voren zijn gekomen

* Meer relevante organische bezoekers naar jouw website leiden

* Zorgen voor een hogere conversie op jouw website

Jou heel erg blij maken met alle resultaten

* Ontzorgen

Zijn jullie ook een internationaal SEO bureau?

Ja zeker, ons SEO bureau is gewend om met meertalige websites te werken. We kunnen bepalen wat de beste strategie is om jouw website internationaal van de grond te krijgen.

Zelf beschikken we over de nodige talenknobbels, dus je kunt met een gerust hart ook jouw internationale SEO aan ons bureau uitbesteden.

Internationaal SEO bureau
Meerdere talen en SEO

Is het handig om mijn website in meerdere talen te hebben?

Om te bepalen of het handig is om jouw website in meerdere talen te maken en SEO technisch te optimaliseren, moet je jezelf afvragen of andere landen tot jouw doelgroep behoren.

Kun je concurreren met andere bedrijven in de betreffende landen? Zitten de mensen daar op jouw diensten te wachten? Kun je dezelfde service verlenen als in Nederland of België? Allemaal zaken waar je over na moet denken. Uiteraard brainstormen we hier graag met je over mee.