“Content is King but engagement is Queen, and the lady rules the house!” — Mari Smith

#specialist

Welkom bij dé SEO specialist (ook wel zoekmachine optimalisatie specialist genoemd) van Nederland en België. Persoonlijk contact en een gedegen plan van aanpak is wat je van onze SEO experts kunt verwachten.

Je hebt een website laten maken en vraagt je na verloop van tijd af waarom je nauwelijks organische bezoekers krijgt. Dat komt omdat de website ontwikkelaar zich niet bezig houdt met de inhoud, maar er alleen voor zorgt dat het een mooi visitekaartje is.

Om dit visitekaartje niet steeds letterlijk uit te hoeven delen aan mensen heb je een SEO specialist nodig, ook wel zoekmachine optimalisatie specialist genoemd. De SEO specialist doet o.a. een keyword onderzoek en kan precies achterhalen waar de mensen in jouw branche in de zoekmachines op zoeken.

Waarom is SEO nodig?

Als profit of non-profit organisatie wil je online vindbaar zijn in Google. SEO is nodig om op een natuurlijke manier internetverkeer naar jouw website te loodsen.

Om dit voor elkaar te krijgen is het nodig dat het heel duidelijk is waar jouw homepage en de daaraan hangende sub pagina’s over gaan.

- Met SEO bouw je aan vertrouwen & geloofwaardigheid

- Lokale SEO verhoogt betrokkenheid, website bezoekers en conversies

SEO is relatief goedkoop

- Het is meetbaar

- Geoptimaliseerde SEO betekent een goede gebruikerservaring, de bezoeker krijgt te zien wat hij verwacht

Waarom is SEO nodig
SEO bureau tarieven berekenen

Wat kost een SEO Specialist?

Wat een SEO specialist kost is een moeilijk te beantwoorden vraag. Je kunt het vergelijken met de vraag: Wat kost een goede auto? Alles heeft te maken met wat voor jou goed betekent en wat je precies verwacht.

Om terug te keren naar de kosten van een SEO specialist; wij hebben het makkelijk en overzichtelijk voor je gemaakt met een aantal pakketten. Klik op de link voor de tarieven van onze SEO pakketten.

We hebben er al eentje beschikbaar vanaf €249,- per maand. Dit pakket is uitermate geschikt voor lokale SEO. Als jij een kapper bent in Amsterdam, dan hoef jij (zeer waarschijnlijk) niet in de zoekresultaten te verschijnen bij mensen die in Maastricht wonen. Ben je voor Nederland of misschien wel de Benelux importeur van exclusieve pannen, dan wil je natuurlijk niet alleen in je woonplaats gevonden worden maar in de hele Benelux. Dit vergt een andere strategie en ook meer tijd.

Zit jouw pakket er niet bij, neem dan gerust contact met ons op en we gaan specifiek voor jouw wensen een maatoplossing maken. Zo kun jij zonder onnodige hoge kosten een SEO specialist inhuren.

"The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results"

Wat doet een SEO Specialist?

Een SEO specialist zorgt er kort gezegd voor dat jouw website goed vindbaar is in de zoekresultaten van de diverse gratis zoekmachines. In Nederland wordt door 96% van de internetgebruikers gebruik gemaakt van de Google zoekmachine. We kunnen dus wel rekening houden met andere zoekmachines maar als de focus op Nederlandse bezoekers ligt, ligt het voor de hand dat we gaan optimaliseren voor Google. Uiteraard houden we dit in de gaten als er zich een nieuwe trend voor zou gaan doen.

Wat doet een SEO specialist?
Doelen SEO bureau

De doelen van onze SEO specialist zijn:

* Zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht komen met de keywords die uit het zoekwoorden onderzoek naar voren zijn gekomen

* Meer relevante organische bezoekers naar jouw website leiden

* Zorgen voor een hogere conversie op jouw website

* Jou heel erg blij maken met alle resultaten

Hebben jullie ook een internationale SEO specialist?

Ja zeker, onze SEO specialisten zijn gewend om met meertalige websites te werken of te bepalen wat de beste strategie is om jouw website internationaal van de grond te krijgen. We beschikken zelf over de nodige talenknobbels, dus je kunt met een gerust hart ook jouw internationale SEO uitbesteden aan de internationale specialisten van het SEO Huis.

Internationaal SEO bureau
Meerdere talen en SEO

Is het handig om mijn website in meerdere talen te hebben?

Om te bepalen of het handig is om jouw website in meerdere talen te maken en SEO technisch te optimaliseren, moet je jezelf afvragen of andere landen tot jouw doelgroep behoren.

Kun je concurreren met andere bedrijven in de betreffende landen? Zitten de mensen daar op jouw diensten te wachten? Kun je dezelfde service verlenen als in Nederland of België? Allemaal zaken waar je over na moet denken, Uiteraard brainstormen we hier graag met je over mee.

SEO teksten schrijven

Bij zoekmachine optimalisatie krijg je ook te maken met SEO teksten schrijven. Hier is meer specifieke kennis voor nodig dan zomaar een leuk verhaal vertellen. Om goede SEO teksten te schrijven moet de specialist eerst een keyword onderzoek doen.

Hoe vaak wordt er op een bepaald woord gezocht, hoe groot is de kans dat je er mee kan scoren en hoeveel potentiele organische bezoekers zal het je gaan brengen. Allemaal variabelen waar je rekening mee moet houden.

Wellicht vind je het zelf heel leuk om artikelen te schrijven, dan kan onze SEO specialist je helpen de juiste keywords aan te reiken. Is het niet jouw ding dan kunnen wij het compleet voor jou verzorgen en maken we het een onderdeel van jouw SEO strategie.

SEO teksten schrijven