Wanneer heb jij voor het laatst een SEO check laten doen?

#check

Wil jij graag een eerlijke SEO check van jouw website? Geef jouw website door en we gaan voor je aan de slag. Er zijn allerlei tools beschikbaar om een check te doen. Deze geven een klein overzicht over hoe jouw website ervoor staat.

Echter zijn er veel meer factoren om rekening mee te houden dan de check die door sommige tools wordt gedaan. Het zou zonde zijn als je daar kansen laat liggen voor je online vindbaarheid.

Lees hieronder verder wat het belang is van een check en hoe vaak je deze moet doen.

Het belang van een SEO check

Zelfs ondernemers die al jaren online zijn vergissen zich nogal eens in het belang van een SEO check, ook wel SEO scan genoemd. Ze roepen: ja wij hebben onze T, D en H1’s allemaal goed staan, dus niet nodig! Dit is inderdaad een begin, maar er komt zoveel meer bij kijken.

Word jij gevonden op de keywords waar de mensen op zoeken? Heb je gecheckt waar de mensen op zoeken en hoe vaak? Heeft je website gebroken links? 404’s? Duplicate content?

SEO en zoekmachine optimalisatie check gratis
SEO checken

Hoe vaak een SEO check doen?

Het is echt van belang dat een SEO check of zoekmachine optimalisatie scan regelmatig gedaan wordt. Bij de hele kleine websites doen we dit 1-4 keer per maand. Bij de hele grote websites doen we het minimaal 1 keer per dag!

Als jij je SEO aan ons gaat uitbesteden doen wij dit standaard voor je en lossen we de problemen voor je op. Dan kun jij mooi tegen je vrienden blijven zeggen dat je online vindbaarheid op orde is.

Doe nu de GRATIS SEO check

- bel of mail ons