Lees wat linkbuilding is en waarom je dit het beste kunt uitbesteden

Linkbuilding

Ben jij niet goed online vindbaar in Google en wil jij je linkbuilding uitbesteden? Wij van het SEO Huis weten hier alles van. Zowel kleine als hele grote bedrijven weten wij uitstekend te bedienen en zorgen voor de juiste linkbuilding strategie.

Linkbuilding uitbesteden of zelf doen is eigenlijk geen moeilijke keuze als je wilt scoren in de zoekmachines. Jij bent ondernemer en je wilt daar al jouw tijd aan besteden, niet aan het zoeken naar beste mogelijkheden om ergens een backlink geplaatst te krijgen. Hiervoor wil je een gerenommeerd Linkbuilding bureau met de beste specialisten die jou van een goed advies voorzien.

Je kunt aan ons de linkbuilding voor jouw website uitbesteden zodat jij je op ondernemen kunt richten.

Waarom zijn jullie de beste keus voor het uitbesteden van mijn linkbuilding?

Zonder bovenaan te staan in de zoekmachines loop je als bedrijf veel leads, omzet en naamsbekendheid mis. Om hoog in de Google resultaten te komen is linkbuilding daar een onderdeel van.

We werken met professionele linkbuilding specialisten en niet, zoals de meeste Linkbuilding bureaus, met studenten die nauwelijks ervaring hebben. Wij nemen jouw vindbaarheid heel serieus.

Of je nou een kleine of grote website hebt, wij worden iedere keer weer blij als wij jou de resultaten laten zien van wat we bereikt hebben. We hebben de mogelijkheid om snel op te schalen als jij ineens een enorme groei maakt met jouw bedrijf.

De juiste linkbuilding strategie

Door onze ervaring in linkbuilding weten we precies waar we moeten beginnen. En dat is het bedenken van de juiste strategie om jouw bedrijf naar het volgende level te brengen. We brengen de juiste kansen voor jou in beeld door een linkbuilding plan te maken. Heel gedoseerd worden de backlinks geplaatst op de uitgezochte websites. Bekijk hier het overzicht van onze Linkbuilding pakketten.

Bij linkbuilding is het belangrijk niet alleen backlinks naar je homepage te hebben, maar ook naar al je andere belangrijke pagina’s. Eigenlijk naar alle pagina’s waarvan jij wilt dat ze gevonden worden. Hierbij zorgen we voor gevarieerde Anchor teksten.

Keyword en anchor teksten

Anchor teksten

Bij linkbuilding maken we gebruik van Anchor teksten. Een Anchor tekst is de tekst waar een backlink mee gekoppeld is. Het is het klikbare deel van een link, welke in web teksten meestal een andere kleur heeft dan de rest van de tekst in het artikel.

“Successful SEO is not about tricking Google. It’s about PARTNERING with Google to provide the best search results for Google’s users.”

- Phil Frost -

Zijn anchor teksten belangrijk voor je SEO strategie?

Google, de belangrijkste zoekmachine in Nederland en België, beoordeelt websites onder andere op de hoeveelheid kwalitatieve en relevante backlinks. De anchor tekst dient hierbij relevant te zijn en aan de verwachtingen van de gebruiker te voldoen.

Gebruik dus geen anchor tekst “auto” op een website over fietsen dat naar een website over vliegtuigen linkt.

Linkbuilding uitbesteden
Google penalty straf

Pas op voor een Google penalty

Op diverse websites worden links aangeboden tegen spot prijzen. 100 links voor €20,- lijkt een koopje. Doe dit nooit! Dit kunnen geen kwalitatief goede backlinks zijn en zullen ze van nietszeggende websites komen.

Daarnaast is het niet goed als er ineens 100 backlinks naar jouw domein worden gemaakt, je bent dan automatisch verdacht omdat het niet echt natuurlijk is. Soms worden deze links zelfs geplaatst vanaf websites die op servers in bijvoorbeeld India draaien.

In 2012 werkte deze strategie, maar tegenwoordig is Google een stuk slimmer en doorziet dit soort manipulaties. Als je pech hebt geeft Google je een penalty, wat ervoor zorgt dat je minder organische bezoekers op je website krijgt.

Kan ik mijn internationale linkbuilding ook uitbesteden?

Ja, je kunt je de internationale linkbuilding voor jouw website aan ons uitbesteden. Wij zijn gewend om met meertalige websites te werken en weten hoe wij jouw website met internationale linkbuilding kunnen verbeteren. We beschikken zelf over de nodige talenknobbels en komen we er niet uit, dan kunnen we ons netwerk van internationale linkbuilders inschakelen die dit in iedere gewenste taal voor jou kan verzorgen.

Internationale linkbuilding
Meerdere talen en SEO

Is het handig om mijn website in meerdere talen te hebben?

Om te bepalen of het handig is om jouw website in meerdere talen te maken en SEO technisch te optimaliseren, moet je jezelf afvragen of andere landen tot jouw doelgroep behoren.

Kun je concurreren met andere bedrijven in de betreffende landen? Zitten de mensen daar op jouw diensten te wachten? Kun je dezelfde service verlenen als in Nederland of België? Heb je budget om internationale linkbuilding uitbesteden in te schakelen?

Allemaal zaken waar je over na moet denken, uiteraard brainstormen we hier graag met je over mee.